Family Cars b.v.

Adres: Sijsjesbergweg 4, 1105 AL Amsterdam Telefoon: 020 - 400 17 05

Adiel Abdoelwahied

Adiel Abdoelwahied

Na een lange speurtocht door het land, op zoek naar een nieuwe auto. Mijn oude had de geest begeven. Daar wij onze hoop voor die dag hadden opgegeven reden wij langs en zag vanaf de snelweg Family Cars.

Onze laatste hoop….

Eenmaal voor het pand aangekomen zagen wij toch wat auto’s boven ons budget. Toch maar naar binnen om een kijkje te nemen. Na een rondje door de showroom kwam de uiterst vriendelijke verkoper, de heer Kroes, ons verwelkomen. Zo kijkend door de showroom werden onze wensen in kaart gebracht. Ook werd meegedacht over de opties en mogelijkheden die zij konden bieden.

Nu onze wensen duidelijk waren werd gedacht aan de net binnengekomen Renault Megane. Wij zijn een kijkje gaan nemen en mochten, ondanks dat het bijna sluitingstijd was en de auto net gereinigd was, toch een proefrit maken.

Deze auto beviel en bevalt ons nog steeds. Gezien de problemen met de vorige auto, distributieriem en waterpomp waren plotseling defect geraakt, hebben we ene mooie deal gesloten waarbij deze onderdelen vervangen werden en een nieuwe APK werd uitgevoerd.

Met een glimlach en zeer tevreden liepen wij weg, volgende week konden wij de auto ophalen.

De komende week werden wij telefonisch ge├»nformeerd over het verloop en de reparaties (paar kleine manko’s). De dag van oplevering werd, in goed overleg, een dag uitgesteld zodat de auto conform afspraak en wensen kon worden opgeleverd. Eenmaal aanwezig werd de betaling gedaan en de auto kon mee.

Plotseling bleek dat het raammechanise niet werkte. Gelukkig waren wij nog in de buurt. Even teruggelopen. De auto werd direct op de brug gezet en het raammechanisme werd wederom vervangen. De eigenaar kwam nog even langs en gaf aan dat het mechanisme reeds vervangen was. Dat een onderdeel defect raak kan gebeuren. Gelukkig werd dit probleem vakkundig, snel en naar tevredenheid verholpen.

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en service van Family Cars.

Post navigation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *