Family Cars b.v.

Adres: Sijsjesbergweg 4, 1105 AL Amsterdam Telefoon: 020 - 400 17 05

Dirk Jan uit Borger

Dirk Jan uit Borger

Op 31 januari j.l. op bezoek geweest bij Family Cars.
Ik was hier nooit eerder geweest. Een goed gevoel had ik toen ik daar door de showroom liep.
De receptionist verwelkomde mij op correcte wijze, eveneens als de verkoper, die het druk had.
Ik had echt het gevoel dat ik serieus werd genomen. Verkoper luisterde goed naar mijn vragen en wensen. De auto waar ik voor kwam was exact volgens de beschrijving in de advertentie, wat mij daardoor ook een goed gevoel gaf in combinatie met de heldere en transparante uitleg die de verkoper gaf over de conditie en historie van de mooie Chrysler Grand Voyager 3.3 automaat in de voortreffelijke kleur Kings Blue. De auto is mij 100% meegevallen. Het is tevens geen enkel probleem dat er uitgebreid wordt proefgereden met de auto van je wensen. Ook doen ze niet moeilijk over om medewerking te verlenen om de auto te onderwerpen aan een uitgebreide technische inspectie op de hefbrug. Het personeel in de werkplaats is zeer gedreven en gepassioneerd in het autovak, evenals de afdeling verkoop en receptie. Family Cars is een bedrijf waar de klant nog koning is, dat wil zeggen,
Ouderwetse service met de prijzen van vroeger. Prijs/kwaliteit staat hoog in het vaandel bij hun, bovendien geen verborgen zaken, alles wordt goed belicht.
Een echte aanrader als u op zoek bent naar een familie auto, maar ook voor een exclusieve auto.

Post navigation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *